Down Info Plus

Ai carte, ai parte

Recrutare voluntari

bannerRECÎn perioada 19 decembrie 2013 - 17 ianuarie 1014,  Asociația Riana pentru dezvoltarea vieții și sprijin familial din Piatra Neamț, recrutează voluntari pentru participarea la proiectul „Ai carte, ai parte" finanțat de către Comisia Europeană prin programul Tineret în Acțiune.

Prima activitate a proiectului va avea loc in perioada 31 ianuarie 2013 - 2 februarie 2014 si se va desfasura intr-o locatie din judetul Neamt. Prin intermediul acestei activitati tinerii vor descoperi necesitatea și frumusețea lucrului în echipă, își vor descoperi potențialul creativ și vor experimenta o gamă cât mai variată de metode de educație nonformală (FotoVoice, cafenea publică, Smart, Public Speaking, Biblioteca Vie, Open Space, etc.).

Cheltuielile de transport, masa, pauze de cafea si materiale de lucru sunt asigurate de organizatori.

Conditii de participare:

- Vârsta intre 15-30 de ani;

- Domiciliul in judetul Neamt.

”Ai carte, ai parte” este un proiect care vizează dialogul dintre tineri și responsabilii de politici de tineret pe temele includerii copiilor și tinerilor cu sindrom Down în societate, a apărării drepturilor lor ca și cetățeni europeni cu drepturi egale. Astfel, prin intermediul seminarului și al întâlnirilor cu reprezentanții politicilor de tineret din diverse instituții publice locale, ne propunem găsirea unor soluții favorabile care să vină în ajutorul tinerilor, copiilor cu sindrom Down și al familiilor acestora.

Proiectul se desfasoara in perioada noiembrie 2013 - mai 2015, cu o frecventa de 2-3 activitati lunare si cuprinde alte 2 etape de formare pe parcursul anului 2014.

Formularul de inscriere: AICI

Persoanele selectate vor fi chemate la un interviu cu echipa de proiect in perioada 20-23 ianuarie 2014.

Pentru orice alte informații, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau telefon la date de contact menționate mai jos:
Lorian Apopei Pruteanu, Manager de Proiect, Telefon: +40 726306360
Lavinia Apopei Pruteanu, Președinte Asociația Riana, Telefon: +40 726 306 068

Web: www.asociatiariana.ro
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Newsletter

Site realizat in cadrul proiectului ”Ai carte, ai parte”, proiect finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.

finantatorii

Asociatia Riana

Parteneri

Calculator Sarcina