Down Info Plus

Asociatia „Renasterea Sperantei” Iasi

Asociaţia "Renașterea Speranței" din Iași a dobindit a1personalitate juridică în luna decembrie 1999. Ea a fost înființată din dorința părinților unor copii cu sindrom Down de a îmbunătăți condițiile de viață ale propriilor copii, de a crea servicii sociale specializate, în colaborare cu alte O.N.G.-uri din țară și străinatate, având ca scop o cât mai bună recuperare și integrare familială, școlară și socială a copiilor. În același timp, prin informațiile și facilitățile oferite de asiociație, părinții nu numai că și-au propus, dar au și reușit să se implice direct în educația pentru o viață cât mai independentă a copiilor lor.

Citeste mai departe

Asociatia Langdon Down Transilvania

Asociaţia Langdon Down Transilvania din Satu Mare este o DSCN2933organizaţie nonprofit înfiinţată şi înscrisă în registrul asociaţiilor şi fundaţiilor încă din anul 2005. S-a născut din iniţiativa unor părinţi, din nevoia de a asigura servicii care să răspundă nevoilor speciale ale persoanelor cu sindrom Down, respectiv dizabilitate intelectuală, să răspundă nevoilor familiilor care au în grijă aceste persoane şi totodată să unească aceste familii aflate în dificultate, pentru o reprezentare şi apărare mai eficientă a intereselor lor.

Citeste mai departe

Newsletter

Site realizat in cadrul proiectului ”Ai carte, ai parte”, proiect finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.

finantatorii

Asociatia Riana

Parteneri

Calculator Sarcina